mtenis.pun.pl - forum fanów tenisa ATP
DUN I LOVEOjciec Chrzestny
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że Fena Gonzalez nie zagra w IW. Dwukrotny medalista olimpijski w singlu chce ostać w swoim kraju i pomóc ofiarom trzęsienia ziemi, jakie niedawno nawiedziło Chile. Gonzo powróci na kort najpewniej w Miami.
WidzuUser
ooo prosze:) to jeszcze jeden, jeszcze jeden:))
User
Widzu biorąc pod uwagę powód wycofania się Gonzo, to twój post jest przynajmniej nie na miejscu, bo raczej nie ma się z czego cieszyć jeśli z tego powodu się wycofa... A Kubot i tak zagra jak nie w singlu, to w deblu.
WidzuUser
Davydeno wycofał sie z meczy DC, jego wystep tutaj stoi pod znakiem zapytania...
Rozdano dzikie karty:
http://www.bnpparibasopen.org/News/Tenn … unced.aspx
Turniej Główny:
Carlos Moya WC
David Nalbandian WC
Robby Ginepri WC
Ryan Harrison WC
Turniej kwalifikacyjny:
Vince Spadea
Filip Krajinovic
Roman Borvanov
Jose De Armas
Zwycięzca turnieju pre-kwalifikacyjnego
WidzuUser
Ryan Harrison swietnie, iz otrzymał dzika karte bede mu sie przyglądał.
Moya na pewno odpadnie w 1r ;/
COALast hit for Wimby
Yannick napisał:
Widzu biorąc pod uwagę powód wycofania się Gonzo, to twój post jest przynajmniej nie na miejscu, bo raczej nie ma się z czego cieszyć jeśli z tego powodu się wycofa...
Ale co tam, ważne przecież że zagra Kubot
Ostatnio edytowany przez COA (04-03-2010 14:19:35)
WidzuUser
o booose co mam płakac i bo Gonzo zrezygnował z takiego powodu? nic to nie zmieni;O
Widzu napisał:
o booose co mam płakac i bo Gonzo zrezygnował z takiego powodu? nic to nie zmieni;O
Gonzo solidaryzuje się z rodakami co dla mnie jest zdecydowanie in plus.Zapewne Fena nie ma głowy do tenisa widząc jak wielka tragedia spotkała jego rodaków.
Gonzalez OUT
Del Potro OUT
Rochus IN
Kubot IN
Fed-ExpressoMasta
Widać Portek musi solidnie wypocząć po tych 4 meczach rozegranych w tym roku.
WidzuUser
Jacuszyn napisał:
Widzu napisał:
Gonzo solidaryzuje się z rodakami co dla mnie jest zdecydowanie in plus.Zapewne Fena nie ma głowy do tenisa widząc jak wielka tragedia spotkała jego rodaków.
Jasne, ze plus dla niego i wielki szacun
Fajnie, ze Kubot zagra bez kwali
Nieciekawie to wyglada ze strony Del Potro. Rozegral turniej zycia w Nowym Yorku i po nim zaczely sie same klopoty. Formy nie bylo, a teraz jeszcze wkradly sie problemy ze zdrowiem. Biorac pod uwage ze od poczatku kariery miewal problemy z przewleklymi kontuzjami, Portek moze wyleciec z gry jeszcze na dlugo.
User
Podobno... Kubot -OUT , Daniel-IN
Czy ktoś wie coś więcej na temat,czy to prawda ? Bo wiadomość jest niepotwierdzona.
Yannick napisał:
Podobno... Kubot -OUT , Daniel-IN
Czy ktoś wie coś więcej na temat,czy to prawda ? Bo wiadomość jest niepotwierdzona.
Niestety jest to już potwierdzona informacja. Decyzja mocno dziwna.
User
Fataalna decyzja Kubota.
COALast hit for Wimby
Było się napinać
szevaUser
W PS pisało, że Kubot przez występ w PD wycofał się z Indian Wells, woli mieć więcej sił na Miami
asiekUser
Genialna taktyka startowa. Ciekawe czyj to pomysł by w Ameryce Płd grać wszystko co się da, aby potem odpuścić jeden z najważniejszych eventów w roku.